top of page
Aallonmurtajafilmi_logo_final.png

INFOA
AALLONMURTAJA
FILMISTÄ 

VIDEO- JA VALOKUVATUOTANTOYHTIÖ /

HELSINKI, SUOMI

  • Ville Strengell LinkedIn

AALLONMURTAJA FILMI (perustettu v. 2016) on pysäyttäviin filmeihin ja valokuviin erikoistunut video- ja valokuvatuotantoyhtiö Helsingistä. Ville Strengell (tästä LinkedIn-profiili) on yhtiön perustaja, toimitusjohtaja, tuottaja, video- ja valokuvaaja sekä leikkaaja. 

 

Tuotamme laadukasta videomarkkinointia 14 vuoden kokemuksella yrityksille ja yhteisöille laajoihin tarpeisiin. Palvelut myös freelancer-kuvaajana sekä leikkaajana muille tuotantoyhtiöille ja tapahtumataloille. 

Aallonmurtaja Filmi on yrityksesi luotettava visuaalinen kumppani. Olemme yhden firman pysäkki, josta saat kaiken tarvittavan markkinointiin kuva- ja videomateriaalin osalta avaimet-käteen periaatteella.

Brändivideot, mainosvideot, yritysvideot, esittelyvideot sekä tuotevideot, kuten myös tapahtumavideot ja muut tapahtumavideomainonnat, somevideot sekä myös monipuoliset valokuvauspalvelut ovat Aallonmurtaja Filmin vahvinta osaamista.

About
Showcase-videot
INFO

INFO

TUTUSTU YRITTÄJÄ VILLEN BIOON. LINKKI ALLA:

YRITTÄJÄN ESITTELY: VILLE STRENGELL

TOIMISTOTILAMME SIJAITSEVAT 
VALLILA CORNER
RAKENNUKSESSA HELSINGISSÄ.


SOITA MEILLE TAI LAITA SÄHKÖPOSTI:
INFO(a)AALLONMURTAJAFILMI.FI
TEL: +358 44 97 156 12

Testimonials

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT

"Olen työskennellyt Aallonmurtaja Filmin kanssa erilaisissa Airbusin suurtapahtumissa, joissa he ovat kuvanneet ne sekä editoineet ja myös viimeistelleet videot.
Lopputulos on ollut loistava! Aallonmurtaja Filmi on poikkeuksellinen."

IGOR VINOGRADOFF, SENIOR EVENT MANAGER, AIRBUS

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Aallonmurtaja Filmin palveluihin, työ on tehty sovitussa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Arvostimme myös Aallonmurtaja Filmin luovuutta tilatessamme peruskaavasta poikkeavaa materiaalia."

PETER LINDEBERG, BUSINESS DIRECTOR, PEAB KIINTEISTÖKEHITYS OY

"Aallonmurtaja Filmin työpanos on aina 110%.

Yrityksessä on erinomainen työmoraali yhdistettynä aitoon ammattitaitoon kaikissa toimeksiannoissa. Voittava yhdistelmä jokaiselle asiakkaalle. Vahva suositus!"

JUKKA KARHULA, PRODUCER, FOUNDER, CEO, FRAME RATE OY

"Olemme löytäneet yhteisen näkemyksen, jonka jälkeen

Aallonmurtaja Filmi pystyi yllättämään kaikki positiivisesti lopputuloksella, sekä kuinka hyvin rytmit, kuvat ja tarina etenivät.  Videot saivat maagisen tunnelman."

VERTTI KIVI, CEO, HEAD OF DESIGN, FOUNDER, VERTTI & CO.

PALVELUT & HINNOITTELU

Älä huoli, me hoidamme kaiken.

Koko tuotantokaaren kattava palvelumme pyrkii huolehtimaan kaikesta mahdollisesta, jotta sinä asiakkaana voisit keskittyä olennaiseen, eli nauttimaan lopputuloksesta kun sen aika on.

Yhteisen starttipalaverin pohjalta muodostamme vision siitä mitä lähdetään tekemään. Näistä ideoista käsikirjoitamme videoiden rungot valmiiksi, järjestämme kuvaukset sekä valvomme editointiprosessin kuntoon tarvittavien korjauskierrosten avulla yhteistyössä asiakkaan kanssa. Laajat freelancer-kontaktiverkostomme Suomessa ja kaikkialla maailmassa mahdollistavat monipuoliset valmiudet toteuttaa laajoja kokemuksia laadukkaiden lopputulosten aikaansaamiseksi.

Laaja valikoima erilaisia tuotantokonsepteja:

Brändifilmit, yritysesittelyvideot, tuotevideot, AI-avusteiset videot, B2B-markkinointi ja yritysviestintävideot, valokuvat, mainoselokuvat, tapahtumien markkinointivideot, lyhytdokumenttielokuvat, sosiaalisen median videot, haastatteluvideot, tv-mainokset, esittelyvideot, arkkitehtoninen valokuvaus, valokuvaus jne.

Tuotantojen hinnoittelu. Kysy tarkempi tarjous! 
Esimerkkihinta videotuotantoon, 1 valmis video: 
500-5000€
(sis. 0,5 - 1 pvän kuvaukset mukaan lukien editointi)

Isommat tuotannot laajemmilla kuvauksilla: Pyydä tarjous (alla kaavake).

Ville Strengell on myös käytettävissä freelancer-työhön (tuotanto, kuvaaminen, editointi).

Pricing
Contact

OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi!

ASIAKKAITAMME

Logorulla_2024_edited_edited.jpg
bottom of page